Våra case

Vi jobbar med uppdragsgivare i olika branscher, från myndigheter och organisationer till startups och resebolag. Det de har gemensamt är en digital utmaning som vi hjälper dem med. Oftast en digital kundresa av något slag, som att locka besökare till ett museum eller få användaren att lägga en produkt i varukorgen.

Förnyad teknik & förbättrad kod stärker Sharing Sweden-initiativet

Sharing Sweden är Svenska Institutets digitala plattform för alla som berättar om Sverige utomlands, t.ex. utlandsmyndigheter och ambassader. Delorean fick uppdraget att göra den tekniska implementationen då webbplatsen hade föråldrad teknik och nya behov.

Läs mer

Ökad användbarhet & känsla för Folkets hus och parkers biografer

För Folkets hus & parker har Delorean tagit fram tre webbplatser på en gemensam teknisk plattform. Vi har gjort UX, UI, design och utveckling.

Läs mer

Fler gåvor till de mest utsatta – ny webb för Frälsningsarmén

För Frälsningsarmén har Delorean utvecklat en ny webbplats med förbättrat gåvoflöde, ny design och komplexa integrationer till CRM- och betalningssystem.

Läs mer

Utveckling av Sveriges officiella webbplats: sweden.se

Delorean fick i uppdrag att ta fram en ny webbplats för sweden.se för att bättre marknadsföra Sverige. Vi ansvarade för den tekniska implementationen och utvecklingen av sidan.

Läs mer

Automatiserad annonsering TUI Nordics

Vi hjälper TUI Nordics att automatisera deras displayannonsering. Läs om hur de nu kan jobba både snabbare och smartare.

Läs mer

Statens konstråd nya webbplats

För Statens konstråd har Delorean tagit fram en ny digital strategi och utvecklat deras nya webbplats. Delorean har ansvarat för UX/UI, design och utveckling av nya statenskonstrad.se

Läs mer
Vyer från Nationalmuseums app monterade i mobil

Nationalmuseums app ger dig en djupdykning i konstens värld

För Nationalmuseum har Delorean tagit fram en digital strategi och utvecklat deras nya app - för Android och iOS. Vi har gjort UX/UI, design och utveckling.

Läs mer

Om att vara svensk - Film för Svenska Institutet

Tillsammans med Svenska institutet gjorde vi sex filmer om att vara svensk.

Läs mer
Helikoptervy på fartyg i skärgården

Webb ── Birka Cruises

Vi hjälpte Birka Cruises att ta fram deras nya webbplats och e-handel. Strategi, UX, design, teknisk utveckling och integrering av bokningsystem.

Läs mer
Man beundrar tavla inne på Nationalmuseum

Film ── Nationalmuseum

Filmproduktion för Nationalmuseum om museet, konsten och konstnärerna. Delorean har jobbat med filmfotografering, ljudteknik, filmklippning, redigering och animation.

Läs mer

Webb ── Nationalmuseum

För Nationalmuseum har Delorean utvecklat en PHP-baserad webbsida med systemintegration av bl a Bynder (DAM) och tillgänglighetsanpassad enligt WCAG 2.0 nivå AA.

Läs mer
Mobil som visar vy från Skansens webbplats

Webb ── Skansen

För Skansen har Delorean utvecklat en webbplats med tydliga användarflöden med målet att öka antalet fysiska besökare. Genom digital strategi, UX, design och utveckling.

Läs mer
Kvinna med cykel i park

Film ── Vision

Filmproduktion för fackförbundet Vision. Delorean producerade en intervjuserie och stod för manus, regi, filminspelning, klippning & redigering.

Läs mer

Webb ── Michael Nyqvist Foundation

Delorean tog fram en ny digital grafisk identitet och webbplats för Michael Nyqvist Foundation.

Läs mer

Nyfikna på vad vi kan göra för er?

Går ni i tankar på att uppdatera er webb, bygga app eller se hur ni kan stärka er digitala närvaro?
Vi har lång erfarenhet av det mesta.

Både små och stora frågor är välkomna, hoppas vi hörs! :)