Digital byrå som gör det svåra enkelt

Vill du ha hjälp att utveckla din verksamhet digitalt? Delorean förbättrar användarupplevelsen, optimerar kundresor och förenklar komplexa affärsflöden. Vi är experter inom teknik, design och tillgänglighet.

Så kan vi hjälpa dig

Aktuellt

Kom igång med användartester och öka kundnöjdheten

Lär dig om hur ni kan utveckla er tjänst, skapa en bättre upplevelse, och öka kundnöjdhet och konvertering.

Läs mer om användartester

Gör ett grönt val med er hosting 💚

Våra kunders hosting drivs av 100% förnybar energi. Vi på Delorean hjälper er gärna diskutera alternativ för mer hållbara digitala satsningar!

Kontakta oss

Så lyckas ni med migreringen till Google Analytics 4

Vad är viktigt att tänka på, och vilka misstag måste undvikas? Så kommer du igång med flytten från Universal Analytics till GA4.

Läs mer om GA4

"Den digitala förvandlingen av vården har bara börjat"

Läs mer om sju sätt som gör att din organisation kan leda utvecklingen av digitala vårdtjänster. Ladda ner e-boken kostnadsfritt.

Till e-boken

9 saker du måste tänka på när ni väljer nytt CMS

– Det finns inget perfekt CMS, men det finns ofta ett eller ett par som är bäst för ändamålet. Det är därför viktigt att göra en analys och ett aktivt val, säger Kalle Macklin som Technical Director på Delorean och ofta rådgivare i CMS-val.

Läs mer om hur du väljer CMS

Rättighetsbäraren Hermine och hennes dotter Hamest från Armenien. Fotograf: Maja Brand

Delorean ny digital partner för Kvinna till Kvinna

Delorean har valts till ny digital partner för organisationen Kvinna till Kvinna, med uppdrag för den svenska och internationella marknaden.

Läs inlägget här

Digital upplevelse för Snus- och tändsticksmuseum

Delorean har med digitala stadsvandringar och historisk tidslinje utvecklat en webbplats för Snus- och tändsticksmuseums utställning Snusdynastin.

Besök Snusdynastin.se

Digital tillgänglighet: Våra bästa tips

Vi på Delorean har länge arbetat med tillgänglighet i digitala lösningar och har här samlat några av våra bästa tips kring just tillgänglighetsarbete. Vad ska du som kund tänka på? Eller du som Projektledare, Designer eller Utvecklare?

Läs mer här

Se fler av våra case

Våra tjänster

Läs mer om våra tjänster

Några av våra kunder 

Digitala lösningar som är optimerade för er och era användare

Att välja en ny digital lösning, implementera system eller ta er digitala närvaro till nästa nivå, kan vara komplex. Men det behöver inte vara det. Vi har bred erfarenhet av att ta fram smarta digitala lösningar för stora och små varumärken i olika branscher. Vi jobbar oberoende av system, vilket innebär skräddarsydda rekommendationer för er verksamhet. Vi utgår från era förutsättningar, mål och resurser. Från diskussion till implementation. Till synes enkelt, men med den komplexitet som er affär kräver.

Vi låter er utvecklas och driver din verksamhet framåt

Vad händer i framtiden? Det är svårt att svara på, men vi vet att mycket kan förändras på kort tid - inte bara i den digitala världen, utan även i din verksamhet. Vårt jobb är att ha koll på hur utvecklingen ser ut åt er, och ta fram en hållbar digital lösning som tillgodoser era behov över tid. Lösningen ska kunna fortsätta utvecklas i takt med att ni och marknaden förändras. Vi vill att det ska vara lätt för dig att ta till vara på alla nya möjligheter och affärer som uppstår!

Partnerskap och plattformar

Google Marketing Platform partner
Wordpress
Drupal
Norce
Sitevision
Strapi
Craft CMS
Klarna
Cookiebot
Umbraco
Optimizely

Vi diskuterar gärna digitala möjligheter, hör av dig!


Joakim Slättegård, VD
joakim@delorean.se

+46 708 47 47 40


Avalon Curtis, Byråchef
avalon@delorean.se

+46 704 41 05 58