Delorean är Årets Digitala Byrå 2024!

Förra året tog vi brons i kategorin Digital 5–25 MKR, i år firar vi guld.

Vi blir alltid otroligt stolta och glada över att vara nominerade i Årets Byrå, Regis årliga studie som kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer. Stort tack till våra fantastiska kunder, medarbetare och leverantörer för alla roliga projekt och fina samarbeten under året.

Tech lead Roger Rödin och utvecklare (samt bokstavlig rockstjärna) Pelle Lindroth firar att Delorean vunnit Årets byrå 2024

Nomineringarna till Årets byrå baseras på Regis årliga bransch- och kundstudie som har genomförts för 24:e året i rad.
Studien kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer. Totalt har över 1700 kommunikationsköpare utvärderat sina byrårelationer data har samlats in om 236 byråer. För att bli nominerad behöver byrån ett tillräckligt stort kundunderlag samt en hög kundnöjdhet baserat på 15 olika kriterier.

I år fick vi inte bara äran att vara nominerade, utan kammade även hem guld i kategorin Digital 5–25 MKR.


På bilden: Tech lead Roger Rödin och utvecklare (samt bokstavlig rockstjärna) Pelle Lindroth.

"Sanningen är att våra kunders framgång är vår framgång. Vi vill verkligen se dem lyckas, och ha roligt tillsammans på vägen.
Att vinna Årets Byrå 2024 är en glädjande bekräftelse på att vi lyckas leva upp till vårt löfte om att vara den bästa digitala partnern vi kan vara, och vi är otroligt stolta över att dela denna utmärkelse med dem."

Joakim Slättegård, VD

Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska kunder, medarbetare och leverantörer för alla roliga projekt och fina samarbeten under året – vi hoppas på många fler!

De Deloreaner som lyckades haffas på bild under gårdagens gala!