Vem använder din webbplats och varför? Vi på Delorean jobbar med att lära känna dina användare och deras behov, lösa dina digitala problem, optimera, designa, bygga och fylla din webb med trevligheter. Helt enkelt skapa möjligheter för er och era användare. Vi som jobbar här är UX-designers, webbutvecklare, projektledare & innehåll- och filmskapare. 

Våra kunder tycker vi levererar i världsklass, det vågar vi nog påstå stämmer.

Webb

Vi jobbar med stora webbproduktioner åt kunder där de flesta har någon typ av digital affär. Det kan till exempel vara ett köp, en bokning eller ett besök. Vi drivs av att veta mer om dina användare och jobbar med research, strategi, UX & design innan utvecklingen sätter fart. Tillsammans workshopar vi fram den absolut bästa lösningen ihop med er. Vi underhåller, uppdaterar och utvecklar din digitala närvaro under både långsiktiga- och kortare relationer. Vi håller våra kunders händer genom hela processen.

Film sociala medier

Att producera innehåll som både fångar, väcker känslor och gör upplevelsen för din användare så mycket bättre - är något vi tror starkt på! Vi tar fram idéer och skapar film i alla dess former; från filmat och animerat till 3D. Sociala Medier är något av en specialité, vare sig det handlar om att hantera dina egna kanaler eller att gå ut och hitta rätt målgrupp med köpta annonser.

Dynamisk marknadsföring

Delorean är en certifierad DoubleClick Creative Partner by Google, för att arbeta med datadrivet dynamiskt innehåll i digitala annonser. Dvs annonser som blir mer personliga och som kan bygga på den informationen du redan har om dina aktiva- eller potentiella besökare - vilket i sin tur leder till fler klick. Vilket gör dig glad. Vilket gör oss glada.