VÅRA TJÄNSTER

Vi är experter inom teknik, design och digital tillgänglighet. Vårt jobb är att hjälpa dig och din organisation att utvecklas digitalt och framtidssäkra er verksamhet. Tillsammans med dig hittar vi digitala lösningar och upplevelser som möter både dina och dina kunders behov.

STRATEGI & AFFÄR

Vi hjälper ditt företag att skapa digital tillväxt genom strategier som ser till att design, teknik och affärsmål samverkar. Med hjälp av olika verktyg och modeller, allt från research, insiktsarbete och workshopserier till design thinking och prototyping, tydliggör vi tillsammans era utmaningar och möjligheter för att kunna omvandla dem till strategiska beslut.

Vi involverar er i processen och tar avstamp i (och konkretiserar) er vision, målsättningar och era användares behov - och hjälper er att sätta en tydlig plan framåt.

AFFÄRSUTVECKLING. RESEARCH. ANALYS. FÖRSTUDIE. ANVÄNDARINSIKTER. KUNDRESA. WORKSHOP. PROTOTYP.

RAÄ | Birka Cruises

WEBB & APP

Att utveckla appar och andra digitala lösningar kan vara en komplicerad business, men vi försöker göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, med en tydlig och transparent arbetsprocess. Vi kan hoppa in och hjälpa er med det lilla, eller stå vid er sida under hela projektet.

Vi designar och utvecklar hållbara produkter och tjänster som förverkligar er vision och gör livet lite bättre för era användare. Genom tydligt gränssnitt och interaktion, värdig design och superb teknik - styr vi ert digitala projekt till att nå uppsatta mål.

STRATEGI. KONCEPT. UX. WIREFRAMES. DESIGN. UTVECKLING. DRIFT & FÖRVALTNING.

Birka Cruises | Nationalmuseum App | Skansen

FILM & INNEHÅLL

Idag består ett företags digitala kommunikation av ett helt ekosystem av content som ska kommuniceras enhetligt och med relevanta budskap - till rätt målgrupp och i rätt kanal. Känns det stort? Det behöver det inte vara, vi hjälper gärna till med att guida er rätt.

Utifrån vad era kunder vill ha från er, kombinerat med vad ni som företag vill säga och till vem, designar och producerar vi content med målet att skapa mening och engagemang hos era användare - för att skapa de bästa resultaten för er.

STRATEGI. KONCEPT. DESIGN. LJUD. PODD. FILM. ANIMATION.

Vision | Nationalmuseum Film | Svenska Institutet

EFFEKT & OPTIMERING

Oavsett om du har jobbat med det här ett tag, eller om ditt företag är i början på sin resa, så kan vi hjälpa er att hitta strategier för att optimera er digitala produkt och innehåll - och omsätta det i handling. Tillsammans experimenterar och testar vi, och testar igen. Vi diskuterar och mäter retention, konvertering, omsättning och CLV (Customer Lifetime Value).

Funderar ni på hur ert företag skulle kunna jobba med AI, individualisering och machine learning? Det kan vi också hjälpa er med!

ANALYS. ANVÄNDARTEST. INDIVIDUALISERING. DYNAMISK MARKNADSFÖRING. SEO. AI. ML.