VI ÄLSKAR DIGITALT!

Vi som jobbar på Delorean är experter på digital strategi, UX, design, rörligt innehåll och utveckling. Det vi alla har gemensamt är att vi alla brinner för kreativa digitala lösningar och innovation. Vi gillar att jobba nära våra kunder på ett transparent och agilt sätt, det vet vi ger bäst resultat. Läs mer om att jobba agilt.

Kvinna framför dator med kontor i bakgrunden

VARFÖR DELOREAN?

Så, vad är det då som skiljer Delorean från andra digitala byråer? Vi tycker att hjärtat är lika viktigt som hjärnan, därför gör vi lösningar och innehåll som skapar känslor, utbildar, informerar och “nudgar”. Vi tror på att användarvänligt är affärsvänligt, och prioriterar alltid användarupplevelsen högst.

Vi är specialiserade på dynamisk kommunikation och utveckling. Kortfattat kan en säga att vi ser till att rätt person får se rätt digitalt innehåll vid exakt rätt tillfälle. Från annonser och innehåll hela vägen till målet och långt efter det.

Hur då? Genom att använda oss av artificiell intelligens och maskininlärning, automatisering och dynamisk annonsering. Vi är stolta över att vara en Google Creative Partner.

Två kvinnor framför en whiteboard med post-it

Att jobba med OSS

Kanske den viktigaste faktorn som gör oss bra är att vi tycker om det vi gör och dem vi jobbar med. Vi har kul tillsammans på kontoret men vi har också väldigt roligt med våra uppdragsgivare, som vi alltid har ett nära samarbete med eftersom vi jobbar agilt.

Därför är vi också väldigt noggranna med att välja rätt uppdrag och samarbetspartners, och att sätta rätt förväntningar och förutsättningar i ett projekt. På det sättet kan vi skapa magi tillsammans!

HÖR AV DIG!

Exempel på saker du kan fråga oss om: vinnande strategi och innehåll för sociala medier, att bygga en helt makalös app, den i särklass bästa e-handelsplattformen, att ta fram en AI som kan känna igen den där filmstjärnan som du aldrig minns namnet på. Eller du kanske bara vill prata innovativ teknik med vår technical director Roger eller hållbarhet med vår engagerade projektledare Lina. Kom gärna förbi och träffa oss i våra mysiga lokaler i Gamla Stan i Stockholm, så bjuder vi på en kaffe.