Om oss

Delorean är en kreativ digital byrå som arbetar med att öka lönsamheten för våra kunder. För oss innebär det att jobba med allt från digital strategi och webbutveckling till att komma med rekommendationer på innehåll- och designlösningar som ökar din konvertering. För bästa resultat ser vi gärna till att vi är med i hela kedjan, men självklart hjälper vi även till att lösa enstaka problem eller kampanjer!

Vi ser att film kommer vara betydligt vanligare i framtidens digitala lösningar. Därför har vi en egen avdelning som arbetar med rörliga medier för digitala kanaler. Vi har dessutom en egen filmstudio mitt i Gamla Stan.

Digital investering, inte en kostnad.

Vi vet att resultatet är viktigast! En digital satsning ska vara en investering, inte en kostnad. Utifrån den filosofin är konvertering och resultat våra viktigaste ledord.

För att omvandla dina besökare till kunder så är utvärdering och tester viktiga instrument i vårt arbete. Vi mäter, utvärderar och gör A/B tester både på bredden och tvären!

Vår vision

När vi får frågan varför vi jobbar med det vi gör, så blir svaret: vi vill göra Internet till en bättre plats! Mer genomtänkt och utan de stora misstagen som företag och organisationer fortfarande gör. Det finns med andra ord en stor förbättringspotential för väldigt många företag och organisationer – och den vill vi vara en del av.

Sedan 2015 är vi en webbyrå med kollektivavtal.