Delorean söker UX/Designer, Fullstack-utvecklare och Frontend-utvecklare

Vill du vara med och utveckla en växande digital byrå som sitter i Gamla Stan i Stockholm. Vi kliver just nu in i många nya spännande samarbeten och är på jakt efter duktiga människor. Om du söker ett specifikt jobb eller bara vill att vi ska känna till dig inför framtiden så skickar du ett mail till jobb@delorean.se

Ibland tar vi även emot praktikanter. Och om du söker praktikplats så skicka ett mail till praktik@delorean.se.

Vilka är Delorean?

När vi ska beskriva oss kort och kärnfullt är vi “en digital byrå som hjälper våra kunder att nå sina mål i de digitala kanalerna.” Lite mer avslappnat kan man beskriva oss som ett gäng glada människor med olika kompetenser som varje dag tar fram kreativa lösningar inom strategi, design, teknik och film. 

Tack vare alla härliga och kreativa människor på Delorean kan vi idag anta (i stort sett) vilken digital utmaning som helst. Men vi är inte nöjda - vi vill bli bättre, bredare och ännu mer kreativa.

Därför söker vi dig. Någon som gillar utmaningar (ursäkta klyschan) och är nyfiken på annat än just din egen specialitet. Förutom att du vill lära dig själv mer, vill du även lära oss ett och annat. 

Vi erbjuder

Vi är ett kollektivanslutet företag. Vi följer med andra ord de regler som fack och arbetsgivarorganisation kommit överen om. För dig innebär det att du garanteras bra villkor, du får t o m bättre villkor än lagen ger dig rätt till. 

Du får tjänstepension. I och med att vi är kollektivanslutna så betalar vi in till din tjänstepension. Det kanske inte känns så viktigt när du är ung, men kommer vara väldigt tacksamt den dagen du går i pension. 

Vi har friskvårdsbidrag. Vi betalar gymkort eller annan träning upp till 3.000 kr per år. Om du dessutom gillar att springa kan du vara med när vi springer midnattsloppet tillsammans. 

Vi äter frukost tillsammans på morgnarna. En bra frukost är viktigt för att dagens ska bli så bra som möjligt. 

Delorean söker UX-/Interaktionsdesigner

20:E FEBRUARI 2017

Delorean växer och vi söker en passionerad och duktig UX och Interaktionsdesigner. Vi tror att du sitter på ett liknande arbete idag och har några års erfarenhet. Hos oss får du en ledande roll inom interaktionsdesign och UX och du kommer att jobba nära utvecklare och projektledare för att ta fram innehållsstruktur, wireframes och design för digital tjänster.

Delorean söker Frontend-utvecklare

20:E FEBRUARI 2017

Du kommer att vara huvudansvarig för Front End i uppdrag som är “Front End heavy”. Antingen är du redan superduktig eller så är du någon som vill utvecklas med rollen. Vi sitter i Gamla Stan i Stockholm och tror på att lära oss tillsammans och utvecklas med nya tekniker som kommer.

Delorean söker Fullstack-utvecklare

17:E FEBRUARI 2017

Antingen är du redan superduktig fullstack-utvecklare eller så är du någon som vill utvecklas med rollen. Delorean är en digital byrå där du får vara med och påverka både din egen arbetssituation och företaget.  Vi tror på att lära oss tillsammans och utvecklas med nya tekniker som kommer. Vi jobbar med kunder som Birka Cruises, Media Markt, 7-Eleven samt Skansen.